Любопитни факти за дамските боти

бели кожени боти галдиниЗа любовта на дамите към техните обувки могат да се пишат стихове, поеми и дори романи. Всяка жена обича да притежава, ако не повече, то поне точно толкова обувки, колкото са нужни, за да се избегне моментът, в който да каже: “Нямам какво да обуя.”

Дали това е възможно? Да! Galdini предлага класически, стилни и уникални дизайни на дамски зимни боти, с които ще можете да разрешите всеки моден апокалипсис през студените месеци. Тези обувки са се превърнали в неизменна част от женския гардероб, но изборът им не е толкова лесен, ако не знаете къде да търсите. Затова доверете се на Galdini и само с няколко бързи клика ще сте готови.

Интересни и неподозирани

Факти за дамските боти

  1. Първите създадени дамски обувки с висок ток датират от 16-ти век и са били носени от нисичката италианска аристократка Катерина Медичи, която искала да направи по-добро впечатление при пристигането си във Франция, за да се омъжи за крал Анри. Векове преди нея, в Близкия изток и пустинните земи токчетата са служили за отделяне на стъпалото от горещината на пясъка. По-късно са били ползвани за конна езда, понеже тока е заставал на стремето и е било удобно за ездача.
  2. Първите в историята официални дамски ботуши са създадени от кралица Виктория през 1840-та година.
  3. Сънуването на обувки показва начина, по който се справяш с живота. Ако носиш обувки в съня си, означава, че си стабилен и заземен, ако сменяш обувките си – че ще промениш нагласите и светогледа си. Да забравиш обувките си насън означава да изоставиш старите навици. Стари, износени обувки означават тежка работа.
  4. Зимата не може да мине без елегантните боти, които често са основен акцент на дамското облекло в студеното време. Дамите нерядко срещат трудности да създат стилна визия, когато температурите са ниски, но предложенията в Galdini драстично ще улеснят тази задача. Моделите са въплъщение на всичко, което ви е нужно, за да бъдете забелязана, независимо от повода. В Galdini можете да намерите както класически черни боти, така и по-разчупени елегантни боти, които са подходящи за по-дръзките сред вас;
  5. Търсейки обувки, всяка от вас иска да избере модел, който не само да изглежда добре, но и да ви кара да се чувствате добре. Е, точно такива ежедневни боти от естествена кожа можете да намерите в Galdini – майсторско съчетание между топлина, удобство, дизайн и качество. Всеки чифт е така направен, че да приляга изцяло на крака на неговата притежателка, за да създава приятно усещане. Забравете неудобните обувки или жертвите в името на красотата. Те вече не са нужни, благодарение на ежедневните боти от Galdini;
  6. Влиянието на мъжката мода над дамския гардероб е нещо, срещу което жените не се противят. Съчетанието между двете обикновено се отличава със свобода на движенията, но същевременно с женственост и нежност. Galdini са съумели да постигнат именно това, създавайки своите боти с връзки. Този модел обувки лесно се вписва във визията на градската жена и предлага неповторим комфорт, независимо колко часа ви се налага да вървите;
  7. Ботите на платформа, наред с ботите на ток, са стилният начин да изразите себе си, дори през зимата. Те са идеални за всяка жена, която съобразява облеклото си със стриктен дрескод или пък се подготвя за официална вечеря, бизнес среща или излизане с приятели. И ботите на платформа, и ботите на ток от Galdini са така изработени, че добре се съчетават с поли, рокли и панталони от всякакви материи, така че грабвайте един чифт и развихрете въображението си за дръзки съчетания.

Стилът е въпрос на избор. А сега вие лесно можете да се сдобиете със зимни дамски боти на достъпни цени, които демонстрират отношение към модата и внимание към детайла. Високото качество на материята и прецизността на изработката в Galdini ще допринесат за отличното усещане навън, дори и в студено време. Подарете на себе си или на любим човек чифт нови дамски боти, с които да крачите самоуверено и сигурно.