Защо щорите Ден и Нощ са един от най-продаваните модели на пазара?

Разнообразните възможности за избор на руло щори в последното десетилетие са наистина впечатляващи! Благодарение на практически неограниченото приложение в интериора, функционалността и декоративните им качества, изключително популярни сред потребителите са стилните щори Ден и Нощ.

Щори ден и нощ - Камакс

Конструкцията им включва комбинация от текстилен плат, вал за навиването, механизъм за задвижване и елементи за закрепване на конструкцията върху прозорец, таван или стена.

Ден и Нощ щори са по-модерния еквивалент на хоризонталните и се различават доста от останалите типове. Специализираната в производството им компания Kamax – лидер в производството на щори в България, може да ви предложи десетки варианти на модели със страхотни характеристики и на изключително достъпни за щори Ден и Нощ цени.

Сред какви видове може да избирате?

Съчетаващи предимствата на два вида – руло щорите и ламелните, различните видове щори Ден и Нощ в магазина на Kamax се отличават с гарантирана функционалност, удобство и естетичен вид.

Камакс - производител на щори и сенници

Серията ролетни щори Ден и Нощ включва както стандартни, така и по-елегантни модели. В зависимост от нуждите и предпочитанията си, може да избирате хоризонтални и вертикални щори Ден и Нощ с различно задвижване – с дръжка, синджир или мотор.

Водачите обикновено са алуминиеви и прилепват фино към дограмата. Платът е здрав, импрегниран и с характерните за всички Ден и Нощ щори прозрачни и непрозрачни ивици.

Много от щорите имат заоблен декоративен профил, а частите могат да бъдат в разнообразни цветови решения.

Предлаганите цени на щори Ден и Нощ са изключително достъпни. Подробно обясненото ценообразуване и предварително определената за всички щори Ден и Нощ цена на квадрат дава възможност да планирате по-добре покупката си.

Какви предимства осигуряват щори Ден и Нощ?

Освен изгодната за щори Ден и Нощ цена, моделите на Kamax ще ви впечатлят и с:

Разнообразен избор

Когато имате нужда от качествен и функционален продукт за засенчване, богатият продуктов каталог ще ви помогне да се спрете на най-подходящия за вас дизайн. Ролетни щори Ден и Нощ мини, стандартни, за по-големи площи и редица други ще удовлетворят и най-взискателните потребители.

Ефективно засенчване

Плътните и прозрачните ивици позволяват с промяна на позицията им да се променя и нивото на светлината. Получава се оптимано филтриране на слънчевите отблясъци, което е много важно за създаване на денонощен комфорт в помещението.

Лесен монтаж и управление

Към какъвто и модел от наличните видове щори Ден и Нощ да се ориентирате, ще можете да ги управлявате лесно. За монтаж на щори Ден и Нощ спокойно можете да използвате собствените си умения, но е препоръчително да се доверите на специалист.

Изгодни цени на щори Ден и Нощ

Без значение дали става дума за вертикални щори Ден и Нощ, или друг впечатляващ вид, предлаганата за щори Ден и Нощ цена на квадрат е възможност да обмислите по-добре инвестицията си. Ориентировъчните цени на щори Ден и Нощ варират от 44 до 95 лв. за щора с размер 50/125 см. Съобразно това какъв монтаж на щори Ден и Нощ сте избрали и дали желаете допълнителни модификации, производителят ще изработи съответния продукт. Лесни за управление, практични и със стилен дизайн, иновативните руло щори ще добавят комфорт и модерно излъчване към всеки интериор.