Сглобяема къща – факт ли е, че е предпочитана опция за все повече хора?

Във време, в което цените на жилищата растат прогресивно, къщите от сглобяем тип са идеален избор за тези, които желаят удобен собствен дом, но на много по-ниска цена.

Сглобяемият дом се състои от отделни части, които се изработват в заводски условия, а после се транспортират до определено място и се сглобяват. Когато цялостното изпълнение на сглобяемите къщи се извършва от доказан производител, в такъв дом може да се живее при всички удобства, а срокът му на експлоатация надхвърля 50 г.

Сред най-добрите фирми за сглобяеми къщи в България е брандът Vitalbox.eu – основен лидер в тази област с множество европейски сертификати за качество и доказана репутация. Предложените от компанията сглобяеми домове са гъвкави решения за ваканционни и постоянни жилища, а сред предимства, които ще получите за този тип собственост са:

Изгодна цена

Изгодните за сглобяеми къщи цени са сред основните причини подобни домове да бъдат предпочитани пред традиционно построените. Отпада необходимостта да се предвиждат средства за проектиране, закупуване на строителни материали, наемане на работници и др. Предложените за едноетажни сглобяеми къщи цени напълно удовлетворяват желаещите да притежават една от многото евтини сглобяеми къщи на Vitalbox и да разполагат с всички модерни удобства.

Отличен вариант са и предлаганите сглобяеми къщи на изплащане. При всички случаи заплатената за евтини сглобяеми къщи цена ще бъде много по-ниска, отколкото за построения по традиционен метод дом.

Сравнително бърза реализация

Едно от най-привлекателните предимства, освен ниските цени на сглобяеми къщи, е краткият срок на изграждането им. Можете да се нанесете в подобна къща след само няколко месеца, докато в традиционно построената това може да стане най-малко след година.

Лесен монтаж

Готовите елементи, от които се изграждат къщите от сглобяем тип, предполагат лесен монтаж на определен за целта терен. Свързването на частите се извършва бързо по определена конфигурация, която може да бъде и по проект на клиента.

Практичност и удобство

На отлична за сглобяема къща цена може да се нанесете в дом с осигурени множество екстри. Те включват висококачествени прозорци, плъзгащи се врати, подова настилка от теракот и ламиниран паркет, кухненски бокс, WC и баня, изводи за ВиК и електричество и т.н.

Богат избор

От богатия продуктов каталог на производителя може да изберете предпочитаната къща сред разнообразни модели. Различните конфигурации ще задоволят всеки вкус, а при желание за индивидуален дизайн, компанията ще се съобрази с вашия проект, за да изгради къщата на мечтите ви.

Възможност за допълнителни екстри

Освен стандартното функционално оборудване от висок клас, което предлагат сглобяемите къщи, срещу допълнително заплащане можете да получите монтиране на веранда, комарник, щори, конвектор, климатик, бетонови блокчета за основа и редица други.

Към предимствата на къщите от сглобяем тип трябва да се добави и това, че са изключително устойчиви на земетресения, природни бедствия и пожари, те са добре изолирани и издържат на резки температурни промени.

А при смяна на местоживеенето или нужда от допълнителни помещения, могат лесно да се разглобят и да се преместят на ново място или в различна конфигурация, което е и причина да бъдат наричани „преместваеми къщи” и „мобилни къщи”.

Бързият метод на изграждане, предложеният комфорт и изгодните цени на сглобяемите къщи ги правят модерна алтернатива на конвенционалните домове и чудесен избор за постоянно обитаване. Факт е, че пазара на този тип продукти нараства с изключително бързи темпове, а предлагането качество оправдава очакванията на повечето купувачи на такъв тип имущество.