Устройства за подслушване – любопитните факти за тях

Джаджите за подслушване и наблюдение навлизат все повече в ежедневието ни и могат да се използват, за да си осигурим по-спокоен живот и по-малко притеснения.
Най-важните характеристики на подобни технически устройства са те да бъдат ефективни, да работят безотказно, да са функционални и удобни, да се инсталират без проблеми и да са възможно по-малки по размер.
В случай, че сте решили да използвате подобна шпионска техника, е добре да знаете, че има GSM базирани подслушватели, които работят със SIM карта. Повечето съвременни модели могат да работят продължително време – поне няколко часа.

Ето и останалите факти, които са повече от любопитни:

  1. Цената на вградените в стената подслушватели е супер достъпна, така че в зависимост от съответните потребности, всеки един от нас може да оборудва помещение с подобни полезни устройства. За изтегляне на записания материал се използва USB адаптер. Най-често това се прави с цел да се предотвратят злоупотреби и да се осъществява контрол, дори и когато не сте на мястото.
  2. Подслушвателите са всъщност аудио рекордери, които се отличават с отличен активен режим на работа и стенд бай режим. Обикновено техният обхват е около 850 Мhz и могат да работят без прекъсване от 6 до 8 часа.
  3. Мини камерите са още едно техническо чудо, което може да реши ред проблеми и най-вече да ви даде отговор на въпросите и загадките, които не можете да разплетете. Най-малките модели от този вид камери можете да намерите в онлайн магазина spy-secrets.com. Това, което ги прави предпочитани на първо място е разумната цена, изключително малкия размер, лесното инсталиране, отличното излъчване. Този тип камери консумират изключително малко енергия, работят перфектно както в дневен, така и нощен режим. По нищо не можете да се усъмните, че камерата работи, дори и тя да снима през нощта. Високата резолюция на изображението прави аудиото изключително ясно.
  4. С подобна камера може да се осъществява безжично наблюдение, което става като тя се свързва с АV предавател или модул. За свързване с компютър или лаптоп е нужна DVR карта или USB с AV вход. Камерата може да се свърже с телевизор или записващо устройство.
  5. Интересно е, че въпреки че тези технически джаджи са с толкова малки размери, се отличават с изключително качество на звука и записа.

Най-малкият подслушвател за стена в света е с размерите на монета и е включен в Книгата за рекорди на Гинес. Освен, че е рекордьор по размери, този подслушвател прави и най-качествения гласов запис в света.

Честотите на звука, който обхваща са от 100 – 10 000 Hz. Това невидимо устройство издържа 150 часа на работен режим и може да се използва винаги, когато искате да си набавите незабавно много важна информация, но не можете да присъствате на дадено събитие или се съмнявате, че нещо остава скрито и несподелено с вас. За повече инфо: http://sp-secrets.com/bg/Podslushvatelni-ustroystva.c238

Ако имате притеснения за децата си или търсите начин да контролирате служителите и работата на фирмата си, дори и когато сте далече от офиса, можете да се доверите на техниката. За разлика от вашите „доверени“ служители, които могат да премълчат за злоупотреби, грешки или недоразумения на работното място, техниката е безпристрастна и ви носи надеждна информация, която бързо и без недомлъвки може да ви даде представа за всичко, което ви интересува.

Отговорите на въпросите, които не ви дават спокойствие може би са по-близо, отколкото предполагате. Стига да сте готови да чуете истината и да разберете какво се говори във ваше отсъствие, разбира се. Не се страхувайте да го направите, защото неизвестността и неведението може да отнемат съня и спокойствието ви.