Работно облекло – с какъв бранд да облечем служителите си

С брандиране на работно облекло можете да постигнете няколко главни фактора, а те са:

  • Удобство на служителите си
  • Изграждане на корпоративен имидж
  • Повишаване на разпознаваемостта на бранда.

Всичко това води и до по-добро обслужване на клиентите, и до привличане на нови клиенти, и до запазване на вече съществуващите. С увеличаване на разпознаваемостта на бранда, било то чрез рекламен текстил, брандиране на тениски, или работно облекло, успявате да постигнете всичко това едновременно.

Водещите марки

Двете главни марки в индустрията на зимно и лятно работно облекло са:

  • Keya Europe
  • James and Nicholson

Например, с Keya тениски получавате първокласен продукт, който може да пристигне в големи или по-малки количества и да предостави висококачествено и удобно носене. От друга страна, James Nicholson предоставя също толкова отлични продукти, които не отстъпват по качество и цени.

С какво се отличават тези марки?

James Nicholson и Keya са марки, които са се доказали с времето като едни от най-добрите в индустрията. Това постигат, като поставят висок акцент върху отличното качество, което получавате. С тях откривате висококачествено дамско работно облекло или мъжко такова. Постигате всичките си цели с компании, които са доказано добри и работят с първокласни продукти, технологии и стандарти, като при това запазват цените изключително достъпни. Например, James Nicholson цена няма да натовари бюджета ви, а за компанията Keya важи абсолютно същото.

Без значение дали търсите дамско, или мъжко работно облекло, рекламни тениски, тениски на едро, или просто брандиране, тези две компании предоставят всичко, което ви трябва. Това е и другата им главна отлична черта – че те развиват голям мащаб на дейност. Гореописаните услуги са само част от тяхното портфолио. Те се занимават с изключително широки дейности в областта на брандирането, рекламните изделия и т.н.

Докато правят всичко това, обаче, те спазват изключително високите стандарти на индустрията. Доказателство за това са техните сертификати, издадени от органите по контрол на качеството и безопасността. Съответно, те разполагат с писмени доказателства за своята отлична дейност, което ви позволява да сте спокойни с избора си.

Тениските на тези два бранда могат да се използват и като рекламни, и като работно облекло. Например, със закупуването на бели тениски на едро, които да брандирате, или с осигуряване на висококачествен рекламен тестил и т.н. Това позволява да осигурите на служителите и клиентите си нещо, което да носят за лятото, и което и да им осигури удобство, и да създава имиджа на вашия бранд. James Nicholson и Keya Europe осигуряват висококачествен рекламен текстил, рекламно облекло и облекла за служители от редица индустрии на отлични цени. Това ще ви позволи да оптимизирате изграждането на своята корпоративна идентичност, да предоставите удобство на служители и клиенти, да оставите у тях по-високо удовлетворение.

Къде да ги открием?

Ексклузивен представител за България и на двата бранда е N1adv. Тази компания специализира в предоставянето на всички подобни услуги, продукти и възможности за брандиране на текстил. Може не просто да ви продаде нещо от каталозите на тези марки, но и да ви осигури собствено брандиране на работно облекло, или дори да ви помогне да решите какво точно ви е необходимо за служители и клиенти.